EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

Kárpittisztítás:

A kárpit színei felélénkülnek és foltmentes lesz a felülete. A szakszerű takarításnak és a korszerű-kíméletes vegyszereknek köszönhetően kellemes és tiszta illat fogadja az autójában.

Polírozás:

Fényezés- és Lámpapolírozás: Nyáron a  külső felületre bogarak a napsugárzás hatására beleégnek a fényezésbe, ezeket – ahogyan a téli sólé okozta kifehéredéseket is – csak szakszerű polírozással lehet hatékonyan eltüntetni. A polírozást három lépcsőben, három féle anyaggal végezzük. Ezek a durva polírozás, a közepes, valamint a finom polírozás. Ezeket a karosszéria egészén végezzük, hogy megóvjuk a lakkozást és a karcokat eltüntessük.  A polírozást kiegészíthetjük vaxolással is, amennyiben a karosszéria igényli. Ha csak lehet, előzzük meg a mély karcok kialakulását, mivel ha az alapozó festék már látszik, azon a polírozás sem tud segíteni.

Bőrtisztítás:

Bőrtisztítás, bőrápolás: Ezt a tisztítási folyamatot érdemes rendszeresen elvégezni, hogy ülései ne kopjanak ki. Ennek menete az, hogy az ápolás előtt először megtisztítjuk a bőrfelületet a különböző szennyeződésektől, így tudjuk elérni a lehető legjobb eredményt a bőr ápolásánál. Ezek után bőrápolót alkalmazunk az anyagra, hogy a bőr tartós és szép maradjon.

Utastér ózontisztítás:

Utastér ózontisztítás: Az ózontisztítás egy olyan erőteljes tisztító hatású eljárás, ami vegyszerek nélkül ér el fertőtlenítő hatást. Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő anyag, mivel az ózon-molekulák oxidáló gázokat képeznek, s gázhalmazállapot révén eljutnak az adott helyiség minden pontjába. Az ózon elpusztítja a szagokat okozó baktériumokat és az egyéb szerves anyagokat. Megszüntethető vele a dohányfüst, ételszagok, továbbá az ázott, dohos szag. A ózon tisztítás környezetbarát eljárás és nincs káros hatása az autóban lévő eszközökre/tárgyakra.

Felni tisztítása:

Felni tisztítása: 2-4 alkalommal javasolt a felnik tisztítása, aszerint hogy autóját hogyan és mire használja. Ha rendszeres karbantartás elmarad, felnijei visszafordíthatatlanul károsodnak a rozsda miatt, melynek bármely fém ki van téve.