REFERENCIA MUNKÁK

Tisztítás

Teljes külső vízlepergető és fényesítő vaxbevonat, teljes belső kárpittisztítás, motor és szellőzőelemek tisztítása szőnyegek tisztítása és fertőtlenítése, tetőkárpit tisztítása, gumi és műanyag részek ápolása, kerekek és gumik teljes tisztítása, szellőzőrendszer baktérium mentesítése.

Kézi előmosás ( előtte - utána )

Utastéri ózontisztítás

Utastér ózontisztítás: Az ózontisztítás egy olyan erőteljes tisztító hatású eljárás, ami vegyszerek nélkül ér el fertőtlenítő hatást. Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő anyag, mivel az ózon-molekulák oxidáló gázokat képeznek, s gázhalmazállapot révén eljutnak az adott helyiség minden pontjába. Az ózon elpusztítja a szagokat okozó baktériumokat és az egyéb szerves anyagokat. Megszüntethető vele a dohányfüst, ételszagok, továbbá az ázott, dohos szag. A ózon tisztítás környezetbarát eljárás és nincs káros hatása az autóban lévő eszközökre/tárgyakra.

Lámpabúra polírozás

Egy fényszóró polírozás ujjá varázsolhatja a fényszórót, és biztonságosabbá teszi az éjszakai autózást nem csak nekünk, hanem a szembejövőknek is.

Autópolírozás

Eltávolítja a lemattult felületi réteget, eltünteti az apróbb karcokat, visszaadja az autó csillogó fényét. Csak előre egyeztetett időpontban!

Autómosás

A jármű vegyszerrel történő permetezése után a külső felületek, kerékjáratok gőzborotvás tisztítása, samponozása, lemosás, külső üvegfelületek cseppmentesítése, a karosszéria és az ajtókeretek áttörlése, felnik lemosása.

Autópolírozás

Fényesítő polírozás során egy közepes szemcséjű polírozó pasztát hordunk fel a felületre, melyet alaposan, alacsony fordulatszámú, speciálisan erre a célra készített excentrikus polírozógéppel eldolgozunk. Különösen ügyelünk arra, hogy az autó minden részét elérjük (ott is, ahol ügyfeleink általában nem nézik meg), és egyenletes csillogást adjunk a felületeknek. A tökéletes szalonfény érdekében az autót waxoljuk, mely során védelmet biztosítunk a karosszériának a különböző fizikai behatásoktól. Továbbá még csillogóbb fényt és vízlepergető hatást kölcsönzünk az egész autónak.

Viaszos kezelés

A karosszéria bepermetezése. A vegyszer fényesebbé teszi a járművet és védelmet nyújt az UV-AB sugárzás ellen.

Kárpit tisztítás ( előtte - utána )

A tökéletes eredmény érdekében a szennyeződés mértékéhez és a kárpit minőségéhez illő eszközöket és vegyszereket kell kombinálni. A kárpittisztítás során a felületet először kiporszívózzuk, majd kárpittisztító szerrel lepermetezzük. Miközben a szer hatni kezd, a hatás fokozása érdekében a makacsabb részeket alaposan átkeféljük, és amennyiben ezek után is nyomát látjuk a kárpitban, akkor gőzöléses technikával nyomtalanul eltüntetjük azt. Utolsó lépésként professzionális kárpittisztító géppel újra átmegyünk a felületeken, ezzel távolítjuk el a kárpit mélyén megragadt szennyeződéseket is. A folyamatot követően, az autó belsejét hagyjuk teljesen megszáradni.